Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Syrische vluchtelingen openen eerste EKO-gecertificeerde dönerrestaurant

Het eerste EKO-gecertificeerde döner/kiprestaurant van Nederland opent morgen haar deuren. Met het zilveren EKO-keurmerk garanderen de ondernemers van 'Royal Food Hilversum' dat de gerechten minimaal uit 50% biologische ingrediënten bestaan. Zaher en Arabi, de twee voormalige Syrische oorlogsvluchtelingen in kwestie, zijn inmiddels drie jaar in Nederland. Zij hebben deze stap onder begeleiding van het Project Inspiratie Programma (PIP) gemaakt. Ook de gemeente Hilversum en Leeuwarden, het EKO-keurmerk en Triodios Bank droegen hun steentje bij. De burgemeester van Hilversum woont de opening van het restaurant bij. Dat meldt HilversumNieuws.nl.



Klik hier voor het hele bericht.
Publicatiedatum: