Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Doorlopende interesse voor omschakeling naar biologisch

De deelname van Agrifirm op de Bio-beurs gaat om het ontmoeten van de boeren en het aan de orde stellen van het thema: omschakelen van gangbare teelt, akkerbouw en (pluim)veehouderij naar biologisch. Centraal staat om bezoekers kennis te laten maken met de omschakelscan en/of intensiefpakket. Naast de eigen Agrifirm-adviseurs zijn in totaal 8 Agrifirm-veehouders/telers aanwezig om hun collega's te vertellen over hun eigen ervaringen in het begin van de omschakeling.

Toenemende groei

De biologische sector is de laatste jaren sterk gegroeid en deze groei zet nog steeds door. De vraag naar biologische producten bij consumenten en industrie neemt toe. Gelukkig neemt ook het aantal biologische veehouders en telers dat overschakelt van conventionele naar biologische teelt weer toe. Agrifirm ziet het als haar taak om de boeren daarin zo goed mogelijk te begeleiden.
 
Voor meer informatie: www.agrifirm.com
 
Publicatiedatum: