Restaurant MOER legt focus op bio, lokaal en groenten
Conscious Hotel opent duurzaam restaurant in 2017
Dirk: "Biologisch en lokaal met een shift van vlees-gebaseerde gerechten naar meer groenten in je dieet; ik zie deze verandering gebeuren. Groenten zijn verrassend bereid, heerlijk en passen perfect in een gezonde balans met vlees en vis". Cas voegt hieraan toe: "Gerechten bij MOER zijn biologisch en ook het oog wordt verwend. Verfrissende elementen komen soms zelfs uit eigen tuin, lokaler kan bijna niet. Restaurant MOER wordt een fijne plek met een open keuken zodat gasten kunnen zien wat we doen, en ook online kun je straks volgen waar MOER voor staat."
Restaurant MOER, waar groenten de boventoon zullen voeren, opent in februari in een voormalig bandenwisselstation van Michelin aan het einde van de Overtoom. Eigenaren Marco Lemmers en Sam Cohen, ook bekend van de duurzame hotelketen Conscious Hotels: "Dit wordt een inspiratievolle plek met heerlijk eten, stoer interieur, goede wijnen, speciaalbieren en persoonlijke bediening die je alles weet te vertellen over de herkomst van de ingrediënten. Bovendien help je als gast de planeet een handje", aldus Marco. Sam voegt daaraan toe: "En als echte zoetekauw adviseer ik onze nieuwe eco-patisserie, Sticky Fingers, niet te missen. Die openen we in januari, twee deuren verder."
Restaurant MOER en opent in het begin van 2017.
Voor meer informatie: www.restaurantmoer.nl