De Smaakspecialist creëert biologische beleving in hartje Breda

Pop-up shop en restaurant Bio Proeflokaal

Vanaf 1 december wordt het oude postkantoor van Breda omgedoopt tot het Bio Proeflokaal. Een pop-up shop en restaurant die voor een periode van zes weken volledig in het teken staat van biologisch eten. De Smaakspecialist brengt met het Bio Proeflokaal haar biologische merken tot leven en creëert een plek waar bezoekers naar hartenlust kunnen proeven, ontdekken, kopen, eten en samenzijn.


bron: wikimedia

Ontdekkingstocht in de biologische wereld

De Smaakspecialist, van de biologische merken Smaakt, BioToday en RAW Organic Food, heeft als missie verantwoorde voeding voor iedereen toegankelijk te maken. Met het Bio Proeflokaal voert de Smaakspecialist volgens Directeur Pieter Dirven de daad bij het woord: “De Smaakspecialist heeft de ambitie om dagelijks zo veel mogelijk mensen te inspireren om verantwoord te eten. We doen dit al met onze merken en via co-creatie platform Organic Kitchen, maar met het Bio Proeflokaal gaan we nog een stapje verder. We openen letterlijk de deuren naar de wereld van biologisch eten om bezoekers hiermee kennis te laten maken. In Breda, de plek waar onze roots liggen, komt alles wat we doen en waar we voor staan samen in de vorm van een pop-up shop en restaurant. In het Bio Proeflokaal delen we onze passie, vertellen we het verhaal achter de producten en inspireren we met biologische gerechten.”

Shop, restaurant én events

Zes weken lang is het Bio Proeflokaal de place-to-be voor iedereen die van eten houdt. In de shop staat het product centraal en is het volledige assortiment van de biologische merken Smaakt, BioToday en RAW Organic Food te vinden. In het restaurant tovert RAVANELLO de producten uit de winkel, aangevuld met biologische versproducten uit de regio, om tot verrassende gerechten. Daarnaast biedt de locatie diverse mogelijkheden voor bedrijven en groepen om tijdens een borrel, diner, presentatie of workshop de biologische keuken te komen ontdekken. Pieter: “Het Bio Proeflokaal is een plek om te proeven, ontdekken, kopen, eten en samenzijn! Of je nu op zoek bent naar een uniek kerstcadeautje, wilt genieten van een lekkere gezonde lunch of met je organisatie de eindejaarsborrel op een unieke plek wilt organiseren. Ook zullen we zelf een aantal bijzondere events organiseren, zoals KidsProef lessen en Organic Kitchen avonden. Ik nodig iedereen uit om zich te laten inspireren in het Bio Proeflokaal!”

Meer informatie: www.bioproeflokaal.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.