Youth Food Movement Nederland verhuisd naar Utrecht

Vanaf 1 november houdt Youth Food Movement Nederland kantoor aan de Vleutenseweg 382 te Utrecht. Het hoofdkantoor van de jongerenbeweging verhuist van Amsterdam naar het kantoor in Utrecht, boven de nieuwe locatie van restaurant Instock Utrecht.Zeven jaar geleden werd de Youth Food Movement (YFM) opgericht in Amsterdam, maar door de jaren heen heeft YFM zich verspreid over heel Nederland. Op dit moment zijn er 11 regionale afdelingen waar YFM-ers eigen events organiseren. Ook de YFM-doelgroep van jonge boeren, chefs, retailers, studenten, voedingsdeskundigen en andere professionals woont, werkt en studeert door heel Nederland. Met het aantreden van de nieuwe directeur, Jorrit Kiewik, heeft YFM Nederland zich tot doel gesteld om de verbinding te versterken tussen zowel de 11 regio's als de YFM-doelgroep. Met een kantoor in Utrecht willen we beter bereikbaar te zijn voor hen allemaal.
 
"De YFM vertegenwoordigt diversiteit en is een spil in de voedselbeweging. Daarom is de verhuizing naar het midden van het land een logische stap. We willen graag beter bereikbaar zijn voor iedereen in Nederland die betrokken is of wil zijn bij onze missie om het voedsellandschap te verbeteren", vertelt Jorrit.
 
YFM Nederland gaat kantoor houden boven de nieuwe locatie van restaurant Instock Utrecht. Mede-oprichters van restaurant Instock, Selma Seddik en Merel Laarman hebben eerder meegedaan aan onze jaarlijkse YFM academie. Op dit moment heeft Instock twee locaties, in Amsterdam en Den Haag. Het restaurant in Utrecht zal eind dit jaar zijn deuren openen. Instock houdt zich bezig met de uitdaging om voedselverspilling tegen te gaan en is dé ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in food waste. Het is voor YFM dan ook logische stap om naar de oude directeurswoning van de Jaffafabriek te verhuizen en zo het YFM netwerk te versterken.
 
Voor meer informatie:
www.youthfoodmovement.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.