Vlaams bio-restaurant De Postelein sluit haar deuren
Eigenaresse Floor Van Egghen kijkt met weemoed terug op het sluiten van haar restaurant, blijkt uit de Facebook-pagina van De Postelein. "De Postelein is niet meer. Er zijn enkele spannende maanden achter de rug. Maanden waarin ik zelf heel veel heb moeten afwegen, waarin de cijfers en 'courage' naast elkaar werden gelegd, en waar uiteindelijk een beslissing uit is gekomen. Na 13 jaar leg ik mijn koksmes aan de kant. Het voorbije anderhalf jaar was spannend, maar dankzij alle mensen rondom mij, ook onvergetelijk, intens, warm, en daardoor draaglijk. Zonder hen was ook dat niet mogelijk geweest. Een laatste warm "adieu" ook aan jullie: iedereen achter die 1031 'likes'. Ik ben trots en dankbaar voor alle verbondenheid die daaruit blijkt. Bedankt voor jullie respons, voor de warme woorden toen ik al eerder melde dat het moeilijk ging. Bedankt voor de trouwe bezoekjes en elk signaal van verbondenheid."
Bron: HLN
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'
- 2023-04-05 Zwitserse bio-sector zet met biologisch horeca-label in op extra omzet
- 2023-04-03 Meld uw duurzame horecalocatie aan voor de Gaia Green Awards 2023
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport