Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bejo Open Dagen trekt ruim 3000 bezoekers

Ruim 3000 bezoekers bezochten Bejo's jaarlijkse Open Dagen afgelopen week van dinsdag 27 september tot en met zaterdag 1 oktober. Klanten en relaties reisden vanuit alle delen van de wereld naar Warmenhuizen om de ruim twaalfhonderd groenterassen en het biologisch assortiment van Bejo te ontdekken. Ze werden aangetrokken door de vele nieuwe introducties op het gebied van gezondheid, resistenties en kwaliteit. Veel bekijks trok ook de sla, als nieuw gewas van Bejo. De vruchtgewassen werden tentoongesteld in de foliekas.De Open Dagen, met dit jaar als thema 'Explore Bejo's qualities', staan altijd in het teken van inspiratie en kennisuitwisseling, voor zowel de bezoekers als Bejo zelf. Dat gold zeker voor het 'Rode Biet en Knolselderij - Taste, Health & Innovation symposium.' Het programma met diverse sprekers schetste een wereldwijd beeld van de rode biet- en knolselderijmarkt. Inzichten in de meest voorkomende ziekten en de uitdagingen in veredeling, samen met doeltreffende activiteiten in zaadtechnologie en onderzoek kwamen ter sprake.

Bezoekers hadden belangstelling voor B-Mox seed enhancing formula – Bejo's nieuwste innovatie op het gebied van zaadverrijking. Het nieuwste Bejo concept 'Delicioni' trok de aandacht vanwege haar aantrekkelijke presentatie als verse ui in bos van drie stuks. Een bijzonder concept vanwege de sappige en krachtige smaak. Innovatieve groenterassen konden geproefd worden bij de kookdemonstraties, in de vorm van smakelijke en gezonde recepten.

Rondom de demonstratievelden toonden rond de 50 mechanisatiebedrijven een grote diversiteit aan innovaties op het gebied van teelt, bewaring en verwerking van Bejo's gewassen. De omstandigheden waren ideaal voor het tonen van diverse grondbewerkings-, plant- en oogstdemonstraties.

Naast de rondleidingen langs het Seed Processing Facility, Seed Technology Lab en Research Center konden bezoekers de Open Dagen bovendien interactief ervaren via de Bejo Experience App. Locatiegebonden aanvullende informatie gaf een extra dimensie terwijl de bezoeker de vele facetten binnen Bejo aan het ontdekken was.

Voor meer informatie:
www.bejo.com
www.bejo.nl
Publicatiedatum: