
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- In memoriam Harmen Peters
- René Groenen en Gineke de Graaf nemen afscheid van biologisch-dynamische boerderij De Beersche Hoeve
- Fotoreportage: Bio-producenten op PLMA 2023
- "Diversiteit is altijd beter dan een monocultuur"
- Meer natuur, beter voor dierenwelzijn: maar boer Gerjo Koskamp kan het niet alleen
Top 5 - afgelopen maand
Bejo Open Dagen trekt ruim 3000 bezoekers
De Open Dagen, met dit jaar als thema 'Explore Bejo's qualities', staan altijd in het teken van inspiratie en kennisuitwisseling, voor zowel de bezoekers als Bejo zelf. Dat gold zeker voor het 'Rode Biet en Knolselderij - Taste, Health & Innovation symposium.' Het programma met diverse sprekers schetste een wereldwijd beeld van de rode biet- en knolselderijmarkt. Inzichten in de meest voorkomende ziekten en de uitdagingen in veredeling, samen met doeltreffende activiteiten in zaadtechnologie en onderzoek kwamen ter sprake.
Bezoekers hadden belangstelling voor B-Mox seed enhancing formula – Bejo's nieuwste innovatie op het gebied van zaadverrijking. Het nieuwste Bejo concept 'Delicioni' trok de aandacht vanwege haar aantrekkelijke presentatie als verse ui in bos van drie stuks. Een bijzonder concept vanwege de sappige en krachtige smaak. Innovatieve groenterassen konden geproefd worden bij de kookdemonstraties, in de vorm van smakelijke en gezonde recepten.
Rondom de demonstratievelden toonden rond de 50 mechanisatiebedrijven een grote diversiteit aan innovaties op het gebied van teelt, bewaring en verwerking van Bejo's gewassen. De omstandigheden waren ideaal voor het tonen van diverse grondbewerkings-, plant- en oogstdemonstraties.
Naast de rondleidingen langs het Seed Processing Facility, Seed Technology Lab en Research Center konden bezoekers de Open Dagen bovendien interactief ervaren via de Bejo Experience App. Locatiegebonden aanvullende informatie gaf een extra dimensie terwijl de bezoeker de vele facetten binnen Bejo aan het ontdekken was.
Voor meer informatie:
www.bejo.com
www.bejo.nl
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-06-02 "In vergelijking met vorig jaar hebben we ons verkoopseizoen eerder moeten beëindigen"
- 2023-05-31 "We hebben nog nooit zo vroeg zo veel biologische peren vast hoeven leggen voor komend seizoen"
- 2023-05-31 De Générose: nieuwe biologische 100% Franse tomaat
- 2023-05-31 "Qua kosten zitten biologische champignons aan maximum"
- 2023-05-30 "Oog houden voor individuele uitdagingen, zodat telers geen nummer worden"
- 2023-05-30 Het geheim van Gisele Bündchen? Lokaal en biologisch eten
- 2023-05-30 Stadsbestuur Lier oogst zelf bio-groenten voor goede doelen
- 2023-05-26 Consumenten in Beieren kopen ondanks inflatie regionale en biologische producten
- 2023-05-26 Jonge zeewierondernemers presenteren duurzame innovaties op Wereld Oceanen Dag
- 2023-05-26 René Groenen en Gineke de Graaf nemen afscheid van biologisch-dynamische boerderij De Beersche Hoeve
- 2023-05-26 Moestuinseizoen van start bij Landgoed Huis Sevenaer
- 2023-05-25 "In Scandinavië zien we nu bio-kasgroententelers weer terugschakelen naar conventioneel"
- 2023-05-25 "Op weg naar emissieloos stikstofgebruik in de fruitteelt"
- 2023-05-25 "Wij importeren nu meer biologische abrikozen uit Spanje dan uit Italië"
- 2023-05-24 Frans pakstation voor biologische sjalotten officieel geopend
- 2023-05-24 "Vanaf maart verloopt de afzet bio-fruit vlotter"
- 2023-05-24 Meer dan 7.000 km2 overstroomd in Emilia Romagna
- 2023-05-23 Komkommer nog altijd 'slechts' een dubbeltje, wel herstel biokomkommer
- 2023-05-23 "Met EKO is 15% biologische landbouw in Nederland haalbaar"
- 2023-05-23 Demeter-appelenhandelaar Bio-Obst Augustin betrekt nieuw pakstation