"Zaltbommel heeft heel groot regionaal bereik"

Salt Organic opent 30 augustus

Tholen - Annemieke Linnenbank-Keesmaat opent op 30 augustus een biologische winkel met de naam Salt Organic in Zaltbommel. De winkel is gelegen aan de Boschstraat 24b, in het centrum van de stad, en heeft een oppervlakte van 160 vierkante meter. Ze is bijna klaar voor de opening. "Alle DKW-producten staan inmiddels al in het schap. Verder moeten er vooral nog wat dingen worden afgewerkt. We hebben in acht weken tijd zoveel gedaan, het komt allemaal op tijd af", vertelt Annemieke.Het grootste deel van de producten neemt de onderneemster bij Udea af, voor het brood gaat ze naar Bakkerij Van der Westen en voor seizoensgebonden groenten en fruit is ze een samenwerking aangegaan met Bodo Rammelsberg van biologisch landbouwbedrijf 't Aailand in Nederhemert-Zuid. "Ik ken Bodo heel goed, dus die link was al snel gelegd." De vleeswaren zijn van St. Hendrick van Henk van Oers.

Annemieke geeft aan dat ze zelf al een aantal jaar bezig is om de omslag te maken van regulier naar biologisch. "Daarbij liep ik tegen het probleem aan dat er hier in de omgeving gewoon ontzettend weinig te verkrijgen is. De dichtstbijzijnde Ekoplaza in Den Bosch ligt toch op zo'n 20/25 minuten rijden. En anders wordt het Culemborg, dan ben je een half uur onderweg. Ik heb Ekoplaza benaderd om met mij mee te denken, wilde misschien ook wel franchisen. Dat sprak hen toen niet aan, omdat ze Zaltbommel te klein vinden. Ik geloofde er zelf wel in toen, het is niet zo'n heel grote plaats, maar Zaltbommel heeft wel een heel groot regionaal bereik. Er liggen heel veel dorpjes omheen. Daarom besloot ik zelf te starten. En natuurlijk heeft Udea nu ook wel geholpen met de voorbereidingen. Verder ben ik lekker zelfstandig en kan ik mijn eigen weg er in vinden."


De voorgevel van het pand van Salt Organic.

Annemieke beschikt over de nodige ervaring. Zo heeft ze 12 jaar geleden een horecabedrijf gehad. Daarvoor heeft ze in een supermarkt, een bakkerij en bij een groentespeciaalzaak gewerkt.

Voor meer informatie:

Annemieke Linnenbank-Keesmaat
Salt Organic
Boschstraat 24b
5301 AD Zaltbommel
06 11056021
0418 841971
info@saltorganic.nl
www.saltorganic.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven