Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vrijdag 2 september:

Benefietdiner 20-jarig jubileum 's-Peer Catering

's-Peer catering viert op vrijdag 2 september aanstaande haar twintigjarig jubileum met een benefietdiner in Theater aan het Spui. De hele opbrengst komt ten goede aan de Honey Highway, een paradijs voor bijen in de bermen.

's-Peer catering staat voor heerlijke biologische en vegetarische gerechten, die met respect voor het seizoen, de natuur, het milieu en dieren gemaakt zijn.

Op het menu van het benefietdiner staat een aantal 's-Peer klassiekers als in marsala gegaarde pompoen, aardperenmousse en een heerlijk verwarmende seitan stoofschotel met seizoensgroenten. Ook zijn er nieuwe smaken te ontdekken: ananas-kaasspread, doperwtendip, honingbrood, bloemkool met pesto, nootjes en zongedroogde tomaatjes. Bij de saladetuin kunnen onze gasten zelf scheppen, knippen en plukken om zo een lekkere salade samen te stellen. De avond wordt compleet met lekkere drankjes en live muziek.


Pètrix Broeksteeg in de keuken.

Bijen in de berm

's-Peer catering draagt graag een steentje bij aan het verduurzamen van de voedselketen. Bijen zijn belangrijk voor onze voedselvoorziening. Daarom komt de hele opbrengst van het diner ten goede aan Honey Highway, een project van een bevlogen imker uit Schipluiden: Deborah Post. Zij zet zich in voor het tegengaan van bijensterfte, onder andere door biologisch bloemenzaad te zaaien langs snelwegen en zo gezonde voedselgronden voor bijen te creëren (vandaar 'Honey Highway'). De opbrengst van het diner gaat naar educatie voor schoolkinderen, zodat ook zij leren hoe belangrijk de bij is. Deborah Post vertelt tijdens de avond meer over haar project.

Benefietdiner 2 september

Locatie: Theater aan het Spui, Spui 187, Den Haag
Inloop 18:00 uur, opening 18:30 uur
Kosten: 55 euro per persoon (inclusief drankjes)
Reserveren is verplicht, via [email protected] of 070 3805916

Het benefietdiner wordt mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers en sponsoren:
Ecoville, De Nieuwe Band, BD Totaal, Lekker Brood, Party Rental Company, De Vegetarische Slager, Slijterij Alsem, Gulpener Bierbrouwerij, Illimani Koffie, ’t Cereaal, Zonnemaire, en Theater aan het Spui.

Voor meer informatie: www.speercatering.nl
Publicatiedatum: