Bellamy's Organic: import nog noodzakelijk voor productie bio-babymelk

Bellamy's Organic zegt dat er meer gecertificeerde biologische zuivelproducenten nodig zijn, om de productie van bio-babymelk voor de Australische markt op peil te houden. Als Bellamy's alleen zou inkopen via de huidige biologische melkproductieketen in Australië, zou er grote druk komen te staan op de productie. Australië kent een goede markt voor biologische zuivel, maar de aanvoer van bio-melk is beperkt. Het bedrijf wil meer gebruik gaan maken van de Australische biologische melkproductieketen, zodra er meer gecertificeerde biologische boerderijen komen. De Tasmaanse baby- en kindervoedingproducent heeft een winsttoename van 322% gehad sinds afgelopen juni. Bellamy's zegt dat de grote verkoop te danken is aan marketing op social media en vraag naar biologische ingrediënten, vooral vanuit Azië.

Onlangs heeft Western Tiers MLC Greg Hall navraag gedaan naar de mogelijkheden om meer Tasmaanse zuivelproducten te gebruiken, en dan met name de schone en duurzame producten. Veel Tasmanen zouden verbaasd zijn als ze weten dat Bellamy's zijn biologische melk niet uit Australië haalt, in de reclame zegt Bellamy's namelijk dat ze 100% Australische biologische producten produceren. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.