Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Naakt dineren in bio-restaurant in Parijs

De culinaire hoofdstad van Europa, Parijs, krijgt er in september een nieuw concept bij; een naaktrestaurant met biologische kaart. Het restaurant is een tweede vestiging van het vorige maand in Londen geopende Bunyadi. In de Britse hoofdstad is het restaurant een succes.

Het concept is eenvoudig. De restaurateur wil klanten aanmoedigen om zich te 'bevrijden' en in een 'natuurlijke' omgeving te dineren. Klanten hebben de mogelijkheid om in een toga te dineren, maar het staat klanten vrij de toga uit te trekken tijdens het eten. De ober is in ieder geval in adamskostuum gestoken en serveert veganistische en niet-veganistische, biologische maaltijden. Verder moet het restaurant de uitstraling krijgen van een luxe spa, met kaarslicht en veel bamboe.

De keten hoopt dat het succes uit Londen, waar gewerkt wordt met een wachtlijst waar 46.000 mensen op staan, zich in Parijs zal herhalen. "We denken dat de Fransen hier van houden, er zijn veel naturisten hier", aldus een woordvoerder van het restaurant.

Bron: Sputnik
Publicatiedatum: