Nieuwe lichting Landwijzer-cursisten afgestudeerd

Zaterdag 2 juli vond in de Baarbeekhoeve in Muizen het afstudeerfeest van Landwijzer plaats. Het is intussen de zestiende lichting die afstudeert. In totaal werden er 20 afstudeerprojecten voorgesteld. Dat ging van bedrijfsplannen voor CSA-projecten tot rendabiliteitsstudies voor de aspergeteelt. De 20 projecten toonden in elk geval allemaal een grote honger naar een toekomstgerichte landbouw, met soms erg innovatieve oplossingen.

Kurt Sannen, voorzitter van BioForum Vlaanderen, mocht de diploma's overhandigen en de afstuderende cursisten welkom heten in de bio-sector.

De opleiding tot bio-landbouwer van Landwijzer is al enkele jaren erg populair. Om de opleiding meer te spreiden, past Landwijzer zijn leermodule aan vanaf volgend jaar. Cursisten hebben dan de mogelijkheid om na 1, 2 of 2,5 jaar uit te stromen op 3 kennis- & ervaringsniveaus. Zo wil het opleidingscentrum nog meer diepgang in de opleiding brengen en zeker in het laatste halfjaar meer aandacht kunnen geven aan de opstart van eigen bedrijf. De nieuwe structuur vind je hier.

Voor meer informatie: www.landwijzer.be

Bron: BioForum Vlaanderen


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.