Plannen voor frietboetiek in Hengelo

De vakjury heeft uit alle nominaties van Win je Winkel vijf innovatieve concepten gekozen. In Win je Winkel krijgen startende ondernemers in Hengelo de kans om de sleutel te winnen van een leegstaand pand. Ze mogen in dat pand dan gedurende een half jaar een eigen zaak aan het draaien zien te krijgen. Op zondag 28 augustus krijgen de startende ondernemers de kans om zich te presenteren aan de vakjury en de inwoners en bezoekers van Hengelo. Tijdens het Win je Winkel-event openen de kandidaten samen een pop-up store om zich gezamenlijk te presenteren aan het publiek.

Tenslotte kunnen fritesliefhebbers hun hart ophalen bij de 'Frites Boutique bij Lars'. Lars van Galen en Richard van den Hoeven, exploitanten van Restaurant 't Lansink, willen Hengeloërs in de binnenstad laten ervaren hoe betaalbare, verse frietjes smaken. Lars en Richard hebben plannen voor een frietboetiek 'Frites Boutique by Lars', zo meldt Tubantia. Ze willen de frites maken biologisch geteelde aardappelen van Twentse bodem. "Geen standaard frites van de groothandel. Ambachtelijk en kwaliteit, dat is waar wij voor staan. Dit sluit mooi aan bij ons restaurant", aldus Richard.

Via het Win je Winkel-event naar een eigen onderneming

Net als in de editie van 2015, staat ook dit jaar weer het Win je Winkel-event gepland. Op zondag 28 augustus krijgen de startende ondernemers de kans om zich te presenteren aan de vakjury en de inwoners en bezoekers van Hengelo. Tijdens het Win je Winkel-event openen de kandidaten samen een pop-up store om zich gezamenlijk te presenteren aan het publiek. Het win je winkel team, bestaande uit Steven Brouwer, Frank Peters, Nicole in het Veld, Gerard Veldhof en Nienke Goossen, zal hen daarbij ondersteunen. Na het Win je Winkel-event krijgen de gelukkige winnaars de kans om hun droom te verwezenlijken: een eigen onderneming.

Bron: Radio Hengelo TV

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.