Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Viering tijdens Lekker naar de Boer

Coöperatie Biologisch Goed bestaat 10 jaar

Biologisch Goed is gevestigd in Strijen en in 2006 opgericht door 5 enthousiaste biologische ondernemers. Zij hebben destijds het initiatief genomen om hun eigen producten, (vrucht)groente en aardappelen, in de regio Zuid-Holland af te gaan zetten. Vele winkels, restaurants, cateraars en inmiddels ook zorginstellingen hebben de weg naar Biologisch Goed gevonden. Daarnaast is er in 2006 een webwinkel met bezorgdienst ontwikkeld voor particulieren: www.biologischgoed.nl.Mts. Rozendaal, één van de medeoprichters van Biologisch Goed, doet mee met Lekker naar de Boer op 18 Juni. Mooie gelegenheid om 10 jaar Biologisch Goed te vieren. Op deze dag kan men dus kennismaken met beide bedrijven.

Ontmoet de coöperatieleden, andere leveranciers en enthousiaste telers en het personeel van Biologisch Goed. Hans en Jan Rozendaal geven rondleidingen op hun bedrijf en kunnen u alles vertellen over het biologische tuindersvak.
 


Ze vertellen waar de producten vandaan komen, laten zien hoe er gewerkt wordt en By Elles uit Middelharnis laat proeven wat er allemaal met seizoensgroente en -fruit bereidt kan worden. Naast de kramen zijn er ook vele activiteiten voor de kinderen en kan er gebruik gemaakt worden van een huifkar vanaf de parkeerplaats naar de locatie.

U bent van harte welkom op zaterdag 18 juni van 10:00 uur tot 16:00 uur aan de Oudendijk 67 in Strijen.

Voor meer informatie: Anja Slooter via 0186 576707 of [email protected]
Publicatiedatum: