"Erik Does: "Veel mensen langer bleven dan gepland"

Fotoreportage Open Dag Udea - Tientallen kramen op 'leveranciersmarkt'

Tholen - Zondag 24 april opende biologische groothandel Udea haar deuren en gunde haar klanten een kijkje achter de schermen. Bezoekers kregen een uitgebreide rondleiding op beide locaties van Udea. En in het DKW-magazijn presenteerden tientallen leveranciers in marktkraampjes hun producten. Zij grepen hun kans om hun productaanbod aan de klanten van Udea, waaronder veel natuurvoedingswinkeliers, te tonen. Biojournaal maakte een uitgebreide fotoreportage van de 'leveranciersmarkt' in het DKW-magazijn van Udea.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.


TerraSana, Natrada, Organic Flavour Company en Noble House (Amanprana).

Na een uitgebreide rondleiding door het servicekantoor en koelmagazijn aan Doornhoek 4040 in Veghel gingen de bezoekers naar het DKW-magazijn aan de Pater van den Elsenlaan 4a in Veghel. Daar troffen ze diverse eettentjes aan, sfeervolle muziek en onder meer een klimmuur voor de kinderen. En tientallen leveranciers van Udea presenteerden hun producten op de 'markt'. De meeste leveranciers gaven aan dat ze het erg waardevol vonden om eens rechtstreeks van de winkeliers te horen wat zij van hun producten vinden en wat zij bijvoorbeeld nog missen in het aanbod.


Weerribben Zuivel (en Zuiver Zuivel), De Hobbit, De Traay en FZ Organic Food waren ook aanwezig op de leveranciersmarkt.

De 'leveranciersmarkt' was heel veelzijdig. Er viel van alles te proeven, variërend van kaas tot chocolade en van thee tot bier. Sommige producten zijn heel recent opgenomen in het assortiment van Udea (de biologische limonade Proviant is bijvoorbeeld pas sinds vorige week verkrijgbaar bij de groothandel), andere producten zijn al jaren verkrijgbaar bij de biologische groothandel. Voor de nieuwelingen was dit uiteraard een unieke gelegenheid om zichzelf en de producten voor te stellen aan de klanten van Udea. En ook verschillende 'leden van de harde kern' presenteerden nieuwe producten aan het publiek.


Nieuwelingen op de 'markt' en dus bij Udea: Like Meat, bio-limonades van het Duitse merk Proviant, 'Prime Olive Oil' van Olive Oil Company en het Oostenrijkse merk Landgarten.

Gedurende de middag werden er ook diverse lezingen gehouden, onder meer door Bavo van den Idsert (directeur Bionext), over de Plastic Soup Foundation en over Demeter. Udea-directeur Erik Does kijkt tevreden terug op de open dag: "Ik heb gisteren heel veel blije gezichten gezien en positieve geluiden gehoord. Leuk is ook dat veel mensen langer bleven dan gepland."

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Voor meer informatie: www.udea.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.