Nieuw: Ella's Kitchen groente + fruit regenboogkaart

Nieuw: de Ella's Kitchen groente + fruit regenboogkaart. Gemaakt om ouders te helpen om hun kinderen nieuwe smaken te laten ontdekken en gezonde eetgewoontes aan te leren. Hang hem op de koelkast, en neem de kinderen mee op een zintuigelijk avontuur door ze aan te moedigen om nieuwe ingrediënten te proeven, ruiken, beluisteren en voelen, plak stickers om hun zintuigelijke vooruitgang bij te houden en maak plezier.

Het inzicht

Kinderen eten met al hun zintuigen. Onderzoek van Ella's Kitchen toont aan dat kinderen die met al hun zintuigen met groente + fruit in aanraking komen, veel gemakkelijker hun eten opeten als het etenstijd is en zo een levenslange positieve relatie opbouwen met gezond eten.De kaart

De nieuwe groente + fruit regenboogkaart zit vol met tips om kinderen aan te moedigen om groente + fruit met al je zintuigen te ervaren. Doe samen een luisterspelletje met knakkende wortels, ruik alle kruiden op de markt, voel hoe bubbelig een maïskolf is. Bij het ontdekken van eten, is variatie heel belangrijk voor kinderen. Dus geef ze eten in een regenboog van kleuren, vormen en groottes.


De stickers.

Samen eten

Samen eten is ook een goede manier om een kind te leren van zijn eten te houden, en daarom staat er op de kaart ook een kleurrijk + lekker recept voor geroerbakte regenboog - uit Het Kookboek van Ella's Kitchen.

Consumenten kunnen de Ella's Kitchen groente + fruit regenboogkaart gratis bij elkaar sparen, bij Etos en Deen, als ze drie producten van Ella's Kitchen kopen. Ze zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Voor meer informatie:

Pow Comms
Niels Paauw
niels@ka-pow.nl
06 28838886

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.