Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Werken alleen met producten die bij ons passen"

Menu Logica vanaf nu vegetarisch

Tholen - Het menu van Restaurant Logica in Leiden is sinds kort naast biologisch ook vrijwel volledig vegetarisch. Het nieuwe menu staat sinds begin april op de website. "We hebben vanaf 6 april weer een nieuwe lunchkaart en hebben besloten om het weinige vlees dat we onze gasten aanboden van de kaart te halen en uitsluitend vegetarisch te gaan werken. Het enige dat vooralsnog op de kaart blijft staan is een broodje met forel en op de avondkaart een gerecht met vis. We zijn dus op weg om een volledig vegetarisch restaurant te worden", zo licht Bart van Leeuwen toe.



Elke maand introduceert Logica een nieuw dinermenu, zonder vlees. En elk kwartaal komt het restaurant met een nieuwe lunchkaart. Bart: "Na reservering is bijna alles ook veganistisch te verkrijgen." Logica is trotse bezitter van het EKO-keurmerk Goud 100%. "We gaan echter verder dan dit. We werken, eigenwijs als we zijn, alleen met producten die we bij ons vinden passen. Zo kan het voorkomen dat we plotseling een bepaald drankje niet meer op het menu zetten omdat we er niet meer achter kunnen staan. Kernwaarden zijn voor ons: Biologisch, eerlijk, lekker, duurzaam en eigenwijs."



Restaurant Logica is op dinsdag 12 maart 2013 geopend en is gevestigd aan de Stille Rijn 11. Het restaurant is begonnen als lunchroom en sinds 2014 serveren ze bij Logica ook een biologisch diner.



Voor meer informatie:

Bart van Leeuwen en Bianca van Went
Restaurant Logica
Stille Rijn 11
2312 DE Leiden
071 3628939
info@lunchroomlogica.nl
www.lunchroomlogica.nl