Van Gelder breidt bio-assortiment uit

Van Gelder meldt op haar website de ontwikkelingen rondom biologische groenten en fruit nauw in de gaten te houden. "De biologische markt voor AGF is de laatste jaren volop in beweging. De voorkeur van de afnemer en eindgebruiker wisselt heel sterk. Het aanbod van biologische groenten en fruit is daarom ook sterk in ontwikkeling. We proberen ons assortiment continu te verbreden en nemen dan ook regelmatig nieuwe biologische producten op in ons assortiment. Ons assortiment is sinds kort uitgebreid met biologische kokosnoten, dadels, zoete aardappelen, zoete puntpaprika's, groene asperges, blauwe bessen en aardbeien."

Volgens Van Gelder kiezen steeds meer telers kiezen voor de biologische teeltwijze. "Biologische teelt heeft een aantal belangrijke voordelen: Er worden geen chemische middelen en/of kunstmest gebruikt. De producten groeien met hun wortels in de grond. Producten groeien volgens hun natuurlijke ritme en dit biedt een garantie van een goede structuur en smaak."

Bron: Van Gelder Nederland

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.