Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eco design bedden – awardwinnend minimalisme

Bedaffair introduceert: Eco design bedden van Tojo. Tojo, een jong design meubelfabrikant uit Duitsland heeft de focus op functionaliteit, ecologie en design. Bij deze bedden hoeft er niet gehamerd, geschroefd of ingewikkelde beschrijvingen gelezen worden. Werkelijk al het overbodige is weggelaten. De 4 type eco design bedden zijn prachtig om te zien, eenvoudig in elkaar te zetten, goed voor het milieu en heerlijk om op te slapen.



De fabrikant van de Eco design bedden heeft afstand gedaan van schroeven, meubelbeslag, beits en lak. Een eco design bed bestaat voor 100% uit onbehandeld beukenhout multiplex. De afwerking is zeer hoogwaardig. De prijs-kwaliteit-verhouding is gunstig en in een goede balans. Samen met een hoogwaardig ecologisch matras, zoals de Bedaffair DeLuxe natuurlatex eco matras of Skoon Elegance handgemaakte pocketvering matras, heeft de consument een zeer goed en comfortabel slaapsysteem.



Eco bed met bijzondere functionaliteit

Een centraal punt is de functionaliteit van het eco design bed: snel en eenvoudig op- en af te bouwen, individuele aanpassing voor elke slaapkamer of voor diegenen die in hun huis afstand doen van decoratieve elementen. Een paar houten latten, enkele elementen, in elkaar gestoken of over elkaar heen gelegd – dat is slechts alles wat nodig is om het eco design bed klaar voor gebruik te maken.

Snel opgebouwd en snel verplaatst, zijn het met name bedden voor jonge en dynamische consumenten of mensen, die vaak meubels verplaatsen, het interieur veranderen of vaak verhuizen. Bovenal is het eco design bed tijdloos qua vormgeving.



Stijlvol en stabiel

Ook wat betreft het design komen de ogen niets te kort. Het verbindt natuur-getrouwe elegantie met vooruitstrevende functionaliteit. Alle eco design bedden verrassen met zeer ongecompliceerde, minimalistische constructie-ideeën en blijft, ondanks dat, stijlvol en stabiel.

Meerdere Design Awards

De samenwerking met diverse jonge meubelontwerpers om het eco design bed te ontwerpen en ontwikkelen heeft geleid tot het verkrijgen van meerdere Design Awards.

Prijs en verkrijgbaarheid

De eco design bedden starten bij een prijs vanaf 359 euro (geschikt voor zowel 1-persoons als 2-persoons: 90-180x200 centimeter).

Consumenten kunnen de eco design bedden online bestellen via de webwinkel of de ruime showroom van Bedaffair bezoeken op Amsterdam-IJburg bij Woon-warenhuis Design020 aan de Pedro de Medinalaan 89-91.

Voor meer informatie: 020 3031179 en www.bedaffair.nl
Publicatiedatum: