Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Terugblik Bio1000 werd op Bio-beurs een vooruitblik

Op 10 oktober vond de Bio1000 plaats, waar ruim 500 biologisch geïnteresseerden nadachten over de toekomst van biologisch. Vervolgens zijn er werkgroepen aan de slag gegaan met de belangrijkste thema's voor de toekomst: Biopassie, Boer-burger coöperatie, Educatie, Ketengesprekken, Milieubelasting labelen en True Pricing. Elk van de zes groepen gaf tijdens de Bio-beurs op woensdag een tussentijdse presentatie van de vorderingen en vooruitzichten.

In een goedgevulde Hanzezaal werd de ene na de andere flitsende presentatie gegeven. Uit navraag bleek dat bijna de helft van de bezoekers niet zelf bij de Bio1000 aanwezig was geweest, maar wel geïnteresseerd was in het fenomeen en de gevolgen. Variërend van inspirerende presentaties, een indringend interview, een ontroerende film tot en met een speciaal geschreven lied zette iedere groep haar beste beentje voor.

Na anderhalf uur verliet iedereen de zaal met een zichtbaar positief gevoel. De energie van de Bio1000 was nog voelbaar geweest en had de motivatie van de groepen versterkt. Jurrien Roossien, één van de initiatiefnemers: "Voor alle Natrajecten geldt dat ze besloten hebben door te gaan na de Bio-beurs. Het gevoel bestaat dat we nog veel van deze initiatieven zullen vernemen."

Voor meer informatie: www.bio1000.nl

Bron: Bionext
Publicatiedatum: