

De brie met Italiaanse kruiden.
Ze geeft aan dat Bastiaansen voor de productontwikkeling de situatie op de kaasmarkt goed in de gaten houdt. "We merken dat er weinig brie met een toevoeging op de biologische markt verkrijgbaar is. Daarom zijn wij hier mee aan de slag gegaan."

De honing-klaverbrie.
De samenwerking van DeJong Cheese in Alphen biedt Bastiaansen extra mogelijkheden, zo geeft Marja aan. "Zij produceren deze nieuwe varianten brie voor ons." Ook op de BIOFACH in Neurenberg zal men van de nieuwe producten kunnen proeven. De brie is niet de enige toevoeging aan het assortiment van Bastiaansen. Marja: "We introduceren ook een nieuwe jalapeño kruidenkaas. Dit is een wat pittige kaas. Kaas met chili- of sambalsmaak zie je al heel vaak, daarom hebben wij voor de jalapeño gekozen."

Brie met wilde knoflooksmaak.
Voor meer informatie:
Marja Bastiaansen
Bio Kaas
Aardstraat 31
5124 RW Molenschot
0161 432357
[email protected]
www.bastiaansen-bio.com