De Vegabox brengt liefde in de keuken
Carpaccio van rode biet.
"We hebben er rekening mee gehouden dat je vooral van elkaar wilt genieten op Valentijnsdag en niet de hele middag in de keuken wilt staan, het hele menu is in 1 uur te bereiden", weet Remco. De mannen hebben geprobeerd om liefde en romantiek uit te stralen in de samengestelde gangen. Peters: "We beginnen met een carpaccio van rode biet met amandelschaafsel, citroen, rucola en verse munt. We vervolgen met een lasagne als hoofdgerecht, gemaakt van aubergine, tomaten, noten, sjalot en een samengestelde kruidenmix." Mario vervolgt: "Voor het nagerecht kan het niet anders dan chocolade zijn. Een chocolademousse bereidt met banaan en avocado, vanillestokje, noten en verse munt." De heren leveren de box compleet met kaarsen, die zorgvuldig geselecteerd zijn en volledig vegan zijn en ook ontbreken de rozenblaadjes niet. De Valentijnsbox is vanaf nu tot maandag 8 februari te bestellen op www.devegabox.nl en wordt geleverd op vrijdag 12 februari.
Links aubergine lasagne, rechts chocolademousse van avocado en banaan.
Voor meer informatie: [email protected] en www.devegabox.nl