Deelnemers gezocht
Eerste landelijke Biologische Snackweek: 22-28 februari 2016
Beide ondernemers – lid van vakvereniging ProFri – spraken deze week met Frans van Rooij, de initiatiefnemer van de vereniging en van het Nederlands Frituurcentrum. "Het onder de aandacht brengen van biologische snacks onder de leden en vooral het positioneren ervan richting de consument past helemaal binnen de doelstelling van de vakvereniging en de activiteiten van het Nederlands Frituurcentrum", aldus Van Rooij. Het frituurcentrum gaat beide ondernemers helpen bij de verdere organisatie van de door hun aangekondigde landelijke editie van de Biologische Snackweek.
Tijdens de komende Horecava zal de campagneweek worden geïntroduceerd. De organisatoren richten zich vooral op kwalitatieve deelname. Marco Agema: "Collega's die toekomstbestendig aan het ondernemen zijn en willen deelnemen aan deze campagneweek, kunnen zich al aanmelden via info@biologischesnackweek.nl."
De eerste landelijke editie van de Biologische Snackweek vindt plaats van 22 tot en met 28 februari 2016.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport
- 2023-01-10 "Klimaatlabels hebben sterke invloed op duurzame voedselkeuze"
- 2023-01-10 Anne&Max wil vestiging in Leeuwarden openen
- 2023-01-05 Instock redde meer dan 400.000 kilo voedsel in 2022
- 2023-01-05 Omzet Sligro Food Group weer boven niveau pre-Covid
- 2023-01-03 Drees Peter van den Bosch vertrekt als Algemeen Directeur Hutten
- 2022-12-23 André Brouwer draagt zijn werk voor EKO-keurmerk Horeca over
- 2022-12-23 Provincie Brabant zet in op 50% biologische bedrijfscatering
- 2022-12-08 Bio- en ecoproducten van Nutribel nieuw bij QSTA
- 2022-11-16 Naturland pleit voor ten minste 50% biologisch in kinderdagverblijven, scholen en kantines
- 2022-11-15 Boeren die duurzaam produceren hebben streepje voor bij cateraar Hutten
- 2022-11-14 Overweldigend veel animo voor investeringsronde SLA