Biologische kiwi's uit noordelijk halfrond nu beschikbaar

Met het einde van het seizoen op het zuidelijk halfrond zijn de kiwi's van Awe Sum Organics nu beschikbaar. Deze kiwi's zijn afkomstig van het noordelijk halfrond uit Californië en Italië. Awe Sum Organics controleert het fruit zorgvuldig op hoge droge stof om de rijpheid bij oogst te verzekeren. Deze productienormen worden door elke teler van Awe Sum Organics gevolgd.

"Onze betrouwbaar zoete, biologische kiwi's in combinatie met promotionele acties zijn een geweldige manier om de groei van de biologische kiwi's te stimuleren", stelt David Posner, President en CEO van Awe Sum Organics. "We bieden diverse verpakkingen aan waaronder zakken van een pond, clamshells van een en twee pond, 1-laags trays, vulkartons en minibakken, evenals speciale packs voor aangepaste en eigen labelprogramma's."Om de ecologische voetafdruk te verkleinen vervult Awe Sum Organics bestellingen in het oosten met de Italiaanse bio-kiwi's en de bestellingen vanuit de westkust met het Californische fruit.

Voor meer informatie:

Sue Quijano
Awe Sum Organics
Tel. +1 831.462.2244
Fax. +1 831.462.2552
sales@awesumorganics.com
www.awesumorganics.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.