'Goeie Kost!': nieuw voedselcollectief in gemeente Drimmelen

In de gemeente Drimmelen is een initiatief gestart: 'Goeie Kost!'. Goeie Kost! is een voedselcollectief voor en door inwoners van de gemeente Drimmelen en omstreken. Op de website www.goeiekost.nl kan iedereen biologische streekproducten bestellen. Er is géén minimale afname en er is maximale keuzevrijheid; het zijn geen samengestelde pakketten. Er is bewust gekozen voor laagdrempeligheid: men betaalt geen inschrijfgeld en kan eenvoudig een account aanmaken op de site en bestellen. De producten rekent de klant meteen af via iDeal. Klanten kunnen de bestelling vervolgens zelf afhalen op vrijdagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur bij de afhaallocatie in Made. De doelstelling van Goeie Kost! is dat iedereen die nieuwsgierig is naar biologische producten uit de eigen streek hiervan moet kunnen proeven.

Begin december is Goeie Kost! van start gegaan; in deze eerste fase kan men eens in de 2 weken bestellingen afhalen bij B&B The Farmers Corner in Made. Vanaf medio maart 2016 kan men wekelijks gaan genieten van biologische lekkernijen uit de streek.

Goeie Kost! draait volledig op vrijwilligers; iedere deelnemer (zogenaamde Goeie Kost-ganger) levert een bijdrage aan het collectief. Deze bijdrage is naar vermogen, iedereen doet waar hij tijd, ruimte, talent en mogelijkheden voor heeft.

Voor meer informatie: www.goeiekost.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.