'Adopteer een kerstboom' bij Gaaf Groen

Vanaf 6 december zijn de kerstbomen van 'Adopteer een kerstboom' beschikbaar bij het Gaaf Groen Pop Up Center op de Meerweg 11 in Alkmaar. De kerstbomen van 'Adopteer een kerstboom' worden, zoals de naam al zegt, geadopteerd. In het nieuwe jaar worden de bomen weer ingeleverd en gaat terug naar de biologische kwekerij. Daar worden ze verzorgd zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. Bovendien krijgt elke boom een nummer, zodat iedereen 'zijn' boom het jaar daarop weer kan reserveren. Zo kan een kerstboom tot wel vijf keer worden hergebruikt, en zie je de eigen boom jaar na jaar groeien.

De prijs van de bomen is afhankelijk van het formaat en start bij 25 euro (+ 10 euro borg). Vanaf zondag 6 december t/m donderdag 24 december kun je een kerstboom uit komen zoeken. Het Gaaf Groen Pop Up Center is open van woensdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur. De boom kan weer ingeleverd worden in het weekend van 9 en 10 januari.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.