Vier Ekoland pasta's geïntroduceerd

Onder het merk Ekoland introduceert Natudis vier nieuwe varianten deegwaren: een volkoren macaroni, een volkoren penne en een volkoren en witte spaghetti variant. De deegwaren zijn alleen verkrijgbaar bij Natudis.

Aantrekkelijk geprijsde basisproducten

Pasta's zijn basisproducten die in vrijwel elk Nederlands keukenkastje te vinden zijn. Ze vormen dan ook een mooie aanvulling op het al bestaande bio-basisassortiment van Ekoland. De herkenbaarheid en zeer aantrekkelijke prijsstelling maakt de pasta's bovendien zeer geschikt als instapproduct voor de lichtgroene consument.Ekoland introducties nu met korting te bestellen

De nieuwe Ekoland pasta's zijn nu exclusief voor klanten van Natudis met introductiekorting te bestellen via de webshop. Evenals de vier nieuwe Ekoland chocopasta's en de drie nieuwe varianten Ekoland conserven. Ben je nog geen klant van Natudis, maar wel geïnteresseerd? Dan kun je contact opnemen met de verkoopafdeling via 0341 464211 of verkoop@natudis.nl.

Ekoland, het huismerk van de natuur

Ekoland biedt een ruim, herkenbaar én betaalbaar assortiment van meer dan 150 biologische basisproducten voor in elk keukenkastje. Daarmee is Ekoland tevens hét instapmerk voor consumenten die in hun eigen tempo willen groeien naar een bewuste levensstijl.

Voor meer informatie: www.ekoland.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.