Zesde Yoghurt Barn komt in Den Bosch

Onlangs werd in dit Biojournaal-artikel al gemeld dat de vierde en vijfde vestiging van Yoghurt Barn in december op Amsterdam Centraal en in januari 2016 in Den Haag geopend gaan worden. Vandaag (21 oktober) is bekend gemaakt dat Yoghurt Barn voor haar zesde vestiging Noord-Brabant in zal gaan. "Per 16 februari 2016 openen we in Den Bosch in een rijksmonument en oud hoofdkantoor van Van Lanschot Bankiers aan de Orthenstraat 5-7", vertelt Wouter Staal.

Alle zuivel bij Yoghurt Barn is biologisch. "Dat is een principekwestie, omdat er dieren bij betrokken zijn", aldus Wouter. Voor de overige ingrediënten ligt de nadruk op vers, onder andere door de beperktere jaarrond beschikbaarheid van producten. "We hebben er wel over nagedacht om alles biologisch te doen, maar dat is extreem lastig als je met recepturen werkt die het hele jaar beschikbaar moeten zijn." Frambozen en bessen zijn bijvoorbeeld niet beschikbaar, of worden van ver geïmporteerd. "Daarmee is het hele biologische argument teniet gedaan. Daarom is vers de graadmeter. Alle producten worden dagelijks vers geleverd en gesneden, de noten worden ook vers gebrand."Voor meer informatie: www.yoghurtbarn.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.