OERsterk wint aan populariteit

Steeds meer mensen ontdekken het OERsterk-concept voor een optimale gezondheid. Richard de Leth schreef er drie bestsellers over, waarvan al meer dan 80.000 exemplaren zijn verkocht.

Waarom kwamen er vroeger geen moderne ziektes voor? Waarom schrijft de huisarts geen broccoli voor? Moeten we wachten tot ons lijf iets mankeert of kunnen we zorgen dat we niet ziek worden? Het OERsterk-concept is gebaseerd op vier principes: voeding, beweging, ontspanning én mindset. Met de natuur als uitgangspunt. OERsterk vertelt hoe we onze gezondheid kunnen behouden én verbeteren. Aan de hand van vragen, uitleg en zelfscorelijsten word je gestimuleerd om jouw gezondheidsstaat in kaart te brengen. Daarnaast wordt de invloed van de psyche, voeding, beweging en ontspanning op onze gezondheid duidelijk. Voeding en medicijnen kunnen je gezondheid ondermijnen. Welke voedingsproducten zijn schadelijk en waarom?OERsterk is het eerste boek dat de brug weet te slaan tussen de westerse geneeskunde en de oosterse geneeskunst. Het beste van twee werelden zorgt voor nieuwe inzichten. Mensen zijn op zoek naar verdieping. OERsterk is het gezondheidsboek dat iedere hype doorstaat.

Richard de Leth (1982) studeerde geneeskunde aan de VU Amsterdam. Na het behalen van zijn doctoraal geneeskunde in 2007 specialiseerde hij zich in de orthomoleculaire geneeskunde en psycho-neuro-immunologie. Ook verdiepte hij zich in voeding, kinesiologie, psychologie en fytotherapie. Hij ontwikkelde een nieuw concept rondom optimale gezondheid, omdat hij in de medische praktijk zag dat veel medicijnen de patiënten niet genezen. In zijn praktijk combineert hij westerse en oosterse geneeskunde om tot een OERsterk resultaat te komen. Hij schreef drie bestsellers: OERsterk Eten, OERsterk en OERsterk Leven. Daarnaast geeft hij lezingen, workshops en masterclasses door het land. Hij werkte als expert mee aan het boek 'Vullen of Voeden' van Wilfred & Lili Genee. Hij schrijft (gast)blogs, geeft (zakelijke) lezingen en masterclasses door het land en is ambassadeur van de biologische supermarktketen Ekoplaza.

Praktische informatie boek OERsterk:
Pagina's: 208
Afmetingen: 240 x 170 x 18 mm
Uitgeverij De Leth
Paperback
 
Wat lezers zeggen over OERsterk:
"Na dit boek MOET je wel gezond gaan eten"

"Als je dit boek gelezen hebt durf je niet meer ongezond te eten. Heldere uitleg over wat gezond is. Niet te lange lappen tekst, wat ik erg lekker weg vind lezen. Ik raad dit boek iedereen aan."

"Oer sterk goed."

"Een mooi boek die handvatten aanreikt waar je wat aan hebt in de praktijk. Een aanrader. Een kritisch boek richting de voedingsmiddelenindustrie en farmaceutische industrie en terecht."Cadeautip feestdagen: boek OERsterk scherpgeprijsd. Het boek OERsterk is nu tijdelijk te koop van (AVP): 19,50 euro voor: 12,50 euro (inclusief BTW) en als u het bestelt bij Uitgeverij De Leth betaalt u geen verzendkosten.

Van: 19,50 euro voor: 12,50 euro (inclusief BTW).

Per 6 stuks: 30% korting
Per 12 stuks: 40% korting

Direct te bestellen via deze pagina (nu tijdelijk zonder verzendkosten).

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.