Coliman komt met biologische bananen

Coliman, een Mexicaanse teler, verpakker en expediteur van bananen en ander gelijksoortig fruit, gaat beginnen met het internationaal verschepen van zijn biologische bananen. Naast de internationale uitbreiding van hun biologische bananenprogramma, gaan Coliman ook de introductie van versgesneden groenten en fruit op de Californische markt promoten.



"Naast onze conventionele en biologische bananen exporteert Coliman ook papaja's, avocado's, paprika's en citroenen over de wereld," zei Monica Armenta Ramirez van Coliman. "Al 52 jaar lang zet Coliman zich in voor producten van hoge kwaliteit, te beginnen met het zaad en een rijke bodem om ervoor te zorgen dat elk onderdeel in optimale conditie aankomt."

Coliman verscheept voornamelijk naar de VS en Canada, maar ook naar Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Japan en China. Dit jaar worden de programma's van zowel de biologische bananen als de vers gesneden producten internationaal uitgebreid.

"We gaan ook aanwezig zijn bij de PMA Fresh Summit. Daar hopen we in contact te komen met potentiële Noord-Amerikaanse klanten om ze ons assortiment te laten zien, vooral onze biologische bananen."

Voor meer informatie:
Audee Rios Canobbio
Coliman International

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.