Stefanie van de Walle:

"Superfoods-producten moeten gebruiksvriendelijk zijn"

Tholen - Bij Superfoodies merken ze dat de vraag naar superfoods een enorme groei heeft doorgemaakt. "Diverse winkels besloten om massaal superfoods te gaan verkopen. Dit had als gevolg dat de verkopen in biologische winkels en natuurdrogisterijen zijn afgenomen. Echter is de algehele vraag naar Superfoods na de zogenaamde 'hype' wel degelijk toegenomen. Daarom is het nu tijd om de volgende stap in de markt te zetten, met Superfoodies gaan we voor Superfoods 2.0. Daarbij staat voorop dat de producten gebruiksvriendelijk moeten zijn. Superfoodies maakt super gezond eten super gemakkelijk én lekker", vertelt Stefanie van de Walle.


Jesse van der Velde, verjongingscoach en auteur, is één van de eigenaren. Hij presenteerde onder meer de Superfoodies Chiazaden ontbijtmix tijdens het BetterEvent op 23 en 24 mei in Amsterdam.

Er komt uit allerlei hoeken ook regelmatig commentaar op superfoods. Hoe gaan ze daar bij Superfoodies mee om? "Wij richten ons met Superfoodies bewust op de consumenten die zich fit willen voelen en er gezond uit willen blijven zien. Een deel van deze doelgroep weet nog niet precies wat ze met superfoods kunnen doen of willen hier niet veel tijd aan besteden. Deze groep proberen wij te bereiken."
 
Eerder dit jaar introduceerde Superfoodies twee nieuwe productlijnen, de Superfoodies ontbijt Granola en de Superfoodies Chiazaden ontbijtmix. Stefanie: "De Granola is een volwaardig 'raw' superfood ontbijt met noten, zaden en superfoods, oftewel 'je beste ontbijt ooit, in een handomdraai'. Er zit enkel havermout in, geen andere granen. Het is tevens vrij van gluten, zuivel, soja, chemische toevoegingen, geraffineerde suikers en GMO. Men hoeft alleen kefir, amandelmelk of (kokos)yoghurt toe te voegen." Dit ontbijtproduct is er in drie verschillende smaken: Chocolade (met cacaonibs en maca), Fruit (met gojibessen en acai) en Kokos (Spirulina en Kelp).


De drie varianten van het Superfoodies ontbijt Granola.

"De Chiazaden ontbijtmix is een superfood ontbijtpudding met kokosvlokken en havermout. Hier hoef je alleen maar water of amandelmelk aan toe te voegen", aldus Stefanie. Deze ontbijtmix is er in de smaken Chocolade (met cacao en vanille), Ananas (met amandelen) en Bessen (met gojibessen en incabessen).
 
Voor meer informatie:
 
Stefanie van de Walle
Superfoodies
06 21977609
stefanie@rawfoodsuperfood.com
www.superfood.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.