Nieuw naam Oost West Centrum Rotterdam: Gimsel Academy

Het Oost West Centrum Rotterdam gaat verder onder een nieuwe naam: Gimsel Academy. Bij Gimsel Academy kun je terecht voor scholing op gebied van een natuurlijke leefwijze. Altijd al zelf een smakelijke en gezonde appeltaart willen bakken bijvoorbeeld? Kom proeven bij Spirit, koop je appels met EKO‐keurmerk bij Gimsel supermarkt en leer in een workshop 'Gezond Zoet' een fraaie appeltaart bakken. Voor kookworkshops, cursussen en opleidingen op het gebied van natuurvoeding moet je bij Gimsel Academy zijn. Aanvullend bieden we een ruim aanbod Beweging & Meditatie om je natuurlijke lifestyle te complementeren.

Gratis kennismaken op zaterdag 5 september; Open Dag van 10:00 tot 16:00 uur.

Kijk voor het volledige programma van de Open Dag op www.gimselacademy.nl.

Over Gimsel Academy

Gimsel Academy is in 1984 gestart als het Oost West Centrum Rotterdam en organiseert cursussen en opleidingen op het gebied van een natuurlijke lifestyle. Het cursus‐ en opleidingsaanbod brengt je in contact met het yin‐yang kompas die je inspireren gebruik te maken van de krachten die al in de natuur aanwezig zijn. We zijn in onze voedselvoorziening afhankelijk van de natuur en zien de plantenwereld als onze voorraadschuur.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.