Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vanaf september ook 's avonds open

Terras De Oude Keuken compleet vernieuwd

Grand-café De Oude Keuken, op het landgoed Duin en Bosch te Castricum, heet belangstellenden van harte welkom op het compleet vernieuwde terras. Vanaf 1 september aanstaande gaat De Oude Keuken ook 's avonds open, zo meldt Dichtbij.nl. Chef-kok Wouter gaat met zijn leerlingen voor gasten koken op de vrijdag- en zaterdagavonden. Hij belooft gerechten uit alle werelddelen te combineren tot een zeer smakelijk, biologisch driegangenmenu. De medewerkers staan te trappelen om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.

Op de website van De Oude Keuken staat dat de doelstelling van de onderneming tweeledig is: De Oude Keuken biedt mensen met een psychiatrische achtergrond en mensen met een verstandelijke beperking kans op zinvol werk en dagbesteding.

In De Oude Keuken werken deze mensen volop mee in de keuken en de bediening. Zij worden hierin begeleid door geschoolde medewerkers en enkele vrijwilligers uit Castricum. Zij maken De Oude Keuken tot een inspirerende plek met een bijzonder tintje. Daarnaast serveert De Oude Keuken zoveel mogelijk biologische, ambachtelijke en fairtrade producten die bij voorkeur zijn vervaardigd door mensen met een arbeidshandicap.

De Oude Keuken is het eerste burgerinitiatief in de regio Castricum waarbij mensen met een psychiatrische of verstandelijke handicap meedoen in een onderneming waarbij hun inzet, kennis en enthousiasme tot zijn recht kan komen.

Naast een culinaire heeft De Oude Keuken ook een culturele doelstelling. Ze organiseren tweemaandelijks wisselende exposities en bieden een podium voor muzikanten, onder andere maandelijkse jamsessions; de zogenaamde Tea-Jam.

Voor meer informatie: www.deoudekeuken.net

Publicatiedatum: