Vanaf september ook 's avonds open
Terras De Oude Keuken compleet vernieuwd
Op de website van De Oude Keuken staat dat de doelstelling van de onderneming tweeledig is: De Oude Keuken biedt mensen met een psychiatrische achtergrond en mensen met een verstandelijke beperking kans op zinvol werk en dagbesteding.
In De Oude Keuken werken deze mensen volop mee in de keuken en de bediening. Zij worden hierin begeleid door geschoolde medewerkers en enkele vrijwilligers uit Castricum. Zij maken De Oude Keuken tot een inspirerende plek met een bijzonder tintje. Daarnaast serveert De Oude Keuken zoveel mogelijk biologische, ambachtelijke en fairtrade producten die bij voorkeur zijn vervaardigd door mensen met een arbeidshandicap.
De Oude Keuken is het eerste burgerinitiatief in de regio Castricum waarbij mensen met een psychiatrische of verstandelijke handicap meedoen in een onderneming waarbij hun inzet, kennis en enthousiasme tot zijn recht kan komen.
Naast een culinaire heeft De Oude Keuken ook een culturele doelstelling. Ze organiseren tweemaandelijks wisselende exposities en bieden een podium voor muzikanten, onder andere maandelijkse jamsessions; de zogenaamde Tea-Jam.
Voor meer informatie: www.deoudekeuken.net
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'
- 2023-04-05 Zwitserse bio-sector zet met biologisch horeca-label in op extra omzet
- 2023-04-03 Meld uw duurzame horecalocatie aan voor de Gaia Green Awards 2023
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport