Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: biologische Hot stuff Peper-Mix

Er is nu ook een mix van biologische chilipepers verkrijgbaar onder het merk Nature&More. Deze chilipepers worden geteeld door Rob van Paassen en ze komen onder de naam Hot stuff Peper-Mix op de markt. Zijn kas ligt in de polder bij Oude Leede.



In de nieuwsbrief van Eosta geeft Rob de volgende toelichting: "Ons bedrijf is een typisch familiebedrijf, dat indertijd is opgericht door mijn vader. Op dit moment run ik samen met mijn vrouw Sandra het bedrijf, met behulp van een kleine maar zeer trouwe groep medewerkers. Sinds een paar jaar teel ik ook verschillende soorten chilipepers. Elke 80-grams verpakking bevat minstens vier verschillende soorten. Voor de 'fun' staat op het Hot Stuff-label ook een pittigheids-index van de verschillende soorten. Voor biologische telers als ik is het belangrijk om naar de markt te luisteren en innovatief te zijn. De hot stuff mix is hier een perfect voorbeeld van."



Meer informatie over teler Rob van Paassen is te vinden onder code 183 op www.natureandmore.com.
Publicatiedatum: