Biobim pappen vernieuwd

Joannusmolen heeft haar pappenassortiment onder het merk Biobim biologische babyvoeding vernieuwd. Het is een grote stap vooruit binnen de categorie biologische baby- en kindervoeding. Naast een restyling van de verpakking is het assortiment geoptimaliseerd middels verbeterde recepturen, een nieuwe leeftijdsindeling en uitbreiding met nieuwe varianten.Joannusmolen, producent van hét biologische babyvoedingsmerk Biobim, introduceert haar vernieuwde assortiment pappen. Binnen de categorie baby- en kindervoeding maakt de marktleider een grote stap vooruit. De verpakkingen zijn gerestyled op basis van de intrinsieke waarden van het merk, waar een nieuwe eigentijdse, frisse en vrolijke huisstijl voor is ontworpen. Binnen de vernieuwde lijn zijn 6 vertrouwde varianten opgenomen, weliswaar onder een nieuwe naam én met verbeterde receptuur. Daarnaast zijn nieuwe varianten toegevoegd.

De papjes zijn ingedeeld in een nieuwe indeling van leeftijdsfasen bij Biobim (0+, 4+, 6+ en 12+ maanden). Binnen deze leeftijdsfasen kan de consument variëren met diverse producten zodat kinderen stapsgewijs nieuwe smaken en texturen kunnen ontdekken.Joannusmolen biedt schapkaartjes (wobblers) aan ter ondersteuning van de winkelcommunicatie. Deze zijn aan te vragen bij Daphne Boom via dboom@joannusmolen.nl.


Het schapkaartje.

Kijk voor meer informatie op deze website.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.