Familie gevonden via internet

Vrouw met geheugenverlies herinnert zich wel haar bio-ontbijt

Een Australische vrouw werd op 1 februari in een ziekenhuis bij San Diego binnengebracht. Ze had geen idee hoe ze daar terecht was gekomen en door haar geheugenverlies wist Sam, zoals ze tijdelijk genoemd werd, niet eens wie ze is. Daarom heeft ze op de facebookpagina 'Found Woman With Amnesia - Help Her Find Her Family' een oproep geplaatst. Op deze pagina heeft ze onder meer aangegeven dat zowel Australië als Hawaï haar heel bekend voorkwamen. En ze herinnerde zich dat ze vaak bij een biologisch restaurant in Cottelsoe Beach bij Perth kwam voor het ontbijt.


De Interpol-oproep.

Er is nu goed nieuws te melden: begin juli heeft Sam haar familie teruggevonden. En haar echte naam is Ashley. De artsen vermoeden dat haar geheugenverlies het gevolg is van een tumor op haar eierstokken. Ze is inmiddels geopereerd en een paar weken geleden uit het ziekenhuis ontslagen, wel gaat haar strijd tegen de eierstokkanker onverminderd door.

Klik hier om naar de facebookpagina te gaan.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.