
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- "Het gemak waarmee consumenten hierdoor kunnen bestellen is een groot voordeel voor de webshops en partners"
- Hoge inflatie speelt bio parten blijkt uit consumptiecijfers VLAM
- Färm breidt uit met zes winkels
- Dramatisch jaar voor vlinders, hommels en bijen: "Planten worden niet bestoven"
- "Biohuis kritisch positief over conceptteksten Landbouwakkoord"
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Maak kennis met De Keuken van de Koning
Zondag 7 juni jongstleden opende De Keuken van de Koning officieel haar online deuren. Op de Pure Markt in Hilversum kon men voor het eerst proeven van de huisgemaakte hapjes. "De opening van De Keuken van de Koning was een groot succes met een uitverkochte marktkraam. Heb je ons gemist? Tot en met zaterdag 4 juli heb je de mogelijkheid een proefpakket te bestellen met vijf verschillende hapjes voor slechts 7,95 euro die in Hilversum en het Gooi gratis worden bezorgd. Een ideale manier om te proeven toch?", aldus Anne-Marij. Kijk voor meer informatie op www.dekeukenvandekoning.nl.
Op zoek naar biologische catering voor een bedrijfsfeest, borrel, barbecue of klein diner? Men kan het event van begin tot het eind laten verzorgen door De Keuken van de Koning, van aankleding tot catering of bestel alleen de hapjes. "Wij zorgen ervoor dat jouw gelegenheid op culinair gebied doet verrassen."
De Keuken van de Koning is cateraar en traiteur in Hilversum en het Gooi opgericht door Anne-Marij de Koning. "We werken met biologische ingrediënten van het seizoen. In onze keuken staat de kwaliteit van de hapjes voorop, alles wordt met de hand vanaf de basis bereid. Dit betekent dat we werken met eigen recepten en passie voor het product om jouw gelegenheid tot een culinair succes te maken."
Voor meer informatie: www.dekeukenvandekoning.nl
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-06-06 Nu ook biologische fairtrade stroopwafeltjes voor bij de koffie of thee
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'
- 2023-04-05 Zwitserse bio-sector zet met biologisch horeca-label in op extra omzet
- 2023-04-03 Meld uw duurzame horecalocatie aan voor de Gaia Green Awards 2023
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025