Maak kennis met De Keuken van de Koning

In De Keuken van de Koning draait het om het proeven en beleven van stoere en verrassende hapjes. "Daarom willen wij jou graag kennis laten maken met biologische catering door De Keuken van de Koning", vertelt Anne-Marij de Koning.

Zondag 7 juni jongstleden opende De Keuken van de Koning officieel haar online deuren. Op de Pure Markt in Hilversum kon men voor het eerst proeven van de huisgemaakte hapjes. "De opening van De Keuken van de Koning was een groot succes met een uitverkochte marktkraam. Heb je ons gemist? Tot en met zaterdag 4 juli heb je de mogelijkheid een proefpakket te bestellen met vijf verschillende hapjes voor slechts 7,95 euro die in Hilversum en het Gooi gratis worden bezorgd. Een ideale manier om te proeven toch?", aldus Anne-Marij. Kijk voor meer informatie op www.dekeukenvandekoning.nl.Op zoek naar biologische catering voor een bedrijfsfeest, borrel, barbecue of klein diner? Men kan het event van begin tot het eind laten verzorgen door De Keuken van de Koning, van aankleding tot catering of bestel alleen de hapjes. "Wij zorgen ervoor dat jouw gelegenheid op culinair gebied doet verrassen."

De Keuken van de Koning is cateraar en traiteur in Hilversum en het Gooi opgericht door Anne-Marij de Koning. "We werken met biologische ingredi├źnten van het seizoen. In onze keuken staat de kwaliteit van de hapjes voorop, alles wordt met de hand vanaf de basis bereid. Dit betekent dat we werken met eigen recepten en passie voor het product om jouw gelegenheid tot een culinair succes te maken."

Voor meer informatie: www.dekeukenvandekoning.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.