Opbrengst Happietaria Wageningen: €23.389

Happietaria Wageningen is voorbij. Vanaf 20 mei konden jong en oud eten bij Happietaria Wageningen voor een project van Tear. Het sluitingsfeest is achter de rug. Tot nu toe staat de teller van de opbrengst op 23.389 euro.

Happietaria Wageningen was open van 20 mei tot 17 juni. Ongeveer 100 vrijwilligers hebben zich ingezet voor het realiseren van dit project. Het restaurant draaide zoveel mogelijk op sponsoren. Er was veel animo voor het restaurant. En dat alles bij elkaar heeft gezorgd voor een opbrengst van 23.389 euro! Een prachtig bedrag voor boeren in Kenia. Deze boeren hebben ondersteuning nodig in het op de markt brengen van hun producten.Sluitingsfeest

Op woensdag 17 juni was het sluitingsfeest van Happietaria Wageningen. Er was een veiling van het voedsel dat nog over was. Van appels tot wijn, van groentepakketten tot chocolade, er werd van alles geveild. Aansluitend zorgde de KSV band voor de muziek en genoten de studenten van de laatste avond van Happietaria Wageningen.

Voor meer informatie: www.happietariawageningen.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.