Topkok Julius Jaspers kiest onoff spices!

FoodWeLove heeft Julius Jaspers uitgenodigd om deze maand de food box samen te stellen. Topkok Julius Jaspers is alom bekend van zijn deelname aan de programma’s TopChef en MasterChef Holland. Ook schreef hij diverse kookboeken.

Asian streetfood is hot, getuige het nieuwe restaurant dat Jaspers onlangs heeft geopend in Amsterdam, waar allemaal kleine Aziatische gerechten worden geserveerd. Het is dus geen verrassing dat het thema van de nieuwe FoodWeLove box Asian Streetfood is.

Wat wel een verrassing is dat Julius Jaspers bij de samenstelling deze keer ook gekozen heeft voor één van de biologische producten van onoff spices! Welk product dat is, zal pas bekend worden gemaakt nadat de boxen zijn verstuurd op 23 juni, want de inhoud van de foodbox blijft tot die tijd geheim.

Julius Jaspers heeft speciaal voor FoodWeLove en voor onoff spices! een recept geschreven waarin het product is verwerkt. Op 24 juni wordt dit gepubliceerd op de website van FoodWeLove.

Voor meer informatie: www.foodwelove.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.