Nieuw: Altijd actueel certificaat van toeleveranciers via het klantengebied van Skal

Skal-gecertificeerden kunnen vanaf heden in het klantengebied van www.skal.nl de certificatiegegevens delen met hun afnemers. De afnemer kan dan het certificaat online inzien en krijgt een e-mail van Skal zodra er iets aan dit certificaat is veranderd. Zo weet de afnemer zeker dat een bedrijf gecertificeerd is. Natuurlijk kan men toeleveranciers ook vragen hun certificaatgegevens te delen via het klantengebied. Zo kan men eenvoudig alle actuele certificaten van de toeleveranciers tonen aan de Skal-inspecteurs.

Skal hoopt dat deze dienst eraan bijdraagt dat ze minder afwijkingen hoeven te schrijven op dit onderwerp. De nieuwe service is te vinden door in te loggen op de website. Ga na de inlog naar 'Certificaten uit mijn netwerk'. Daar staat een handleiding en kan men aangegeven met wie zij de certificaatgegevens willen delen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.