16 april, 20:00 uur:

Warmonderhof Avondklas over consumentenparticipatie Hof van Twello

Op de Hof van Twello gebruiken moestuinders de grond en brengen in ruil daarvoor de helft van hun oogst in bij de Streekwinkel die is gevestigd op de Hof. Ze werken bovendien mee aan onderhoud van het landschap. De teelt gebeurt deels via permacultuur en (steeds meer) met plantaardige bemesting. Een financieel interessant model voor kleine tuinders. Wat vraagt zo'n werkwijze van de ondernemer? Gert Jan Jansen vertelt donderdag 16 april om 20:00 uur tijdens de Warmonderhof Avondklas in Dronten over consumentenparticipatie op zijn Hof van Twello. Hij schreef er een boek over, dat te koop is tijdens de Avondklas. Gesprekspartner is Joke Bloksma. Kijk alvast op www.hofvantwello.nl.

De avondklassen van de Warmonderhof Opleidingen (Groenhorst Dronten) zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, voeding en ondernemerschap. Steeds worden andere thema's aangesneden. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd aan de bezoekers, om zo de volgende avondklas weer mogelijk te maken. De Avondklassen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Warmonderhof, de Vereniging voor biologisch-dynamische landbouw en voeding en Stichting Demeter.

De avondklas wordt gehouden in de Hofzaal van de school, Wisentweg 12.

Voor meer informatie: www.warmonderhof.nl
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.