Ekoplaza maakt zonnestroom bereikbaar in heel Nederland

Vanaf nu kan men via Ekoplaza eenvoudig overstappen op schone zonnestroom. Ekoplaza zet zich als biologische supermarkt in voor een betere wereld. Met de beste voedingsproducten die op een milieuvriendelijke wijze zijn geproduceerd.

Biologische voeding geeft positieve energie. Maar hoe zit het met energie voor het huis? Ook stroom kan bewust, veilig en betaalbaar. Namelijk met zonnestroom. Zo kan men niet alleen het lichaam op een duurzame manier voeden, maar ook de leefomgeving.

Daarom werkt Ekoplaza samen met Sungevity, één van de duurzaamste merken van Nederland. Zij adviseren geïnteresseerden graag over de mogelijkheden van zonnestroom. Sungevity geeft een gratis zonne-advies op maat en maakt een precieze berekening van het betreffende dak. Gewoon online, zonder tijdrovende huisbezoeken. Wil je overstappen? Dan regelen zij verder alles. Iedereen die benieuwd is of zijn of haar dak geschikt is en hoeveel stroom ze kunnen opwekken, kunnen hieronder hun gegevens invullen. Dan neemt Sungevity contact op om het proces te bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Over Sungevity Nederland

Sungevity Nederland wil zonnestroom toegankelijk maken voor iedereen. Als top drie speler in Amerika hebben zij naam gemaakt met een simpel en nauwkeurig concept. Dankzij geavanceerde software maken ze betrouwbare ontwerpen en exacte berekeningen. Zo nauwkeurig, dat Sungevity zelfs de stroomproductie garandeert. Samen met haar klanten bouwt Sungevity aan een groot 'Sunshine Network' van bewuste wereldburgers die hun eigen stroom duurzaam opwekken.

Klik hier om de test te doen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.