Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LekkereTrek start met crowdfunding voor tweede foodtruck in Groningen

Herman van Vliet begint na Friesland nu in Groningen met de crowdfunding voor een tweede duurzame streetfoodtruck LekkereTrek. LekkereTrek is bedacht door Herman en zijn zoon Jetze. Ze leveren eten, dat niet alleen lekker is, maar ook verantwoord. Uiteraard staat er een vegetarische hap op de kaart, wordt er niet gefrituurd en worden voornamelijk seizoensproducten gebruikt. Maar het concept is niet alleen beter voor de mens, maar eveneens voor de natuur. Daar past geen zwarte dieselpluim bij; de authentieke Franse bestelbus wordt uitgerust met een hypermoderne elektrisch aandrijving.


Restauratie van één van de foodtrucks.

"Wij verkopen meer dan een lekkere hap. Wij weten waar het voedsel vandaan komt. De klant proeft dat er goede ingrediënten gebruikt zijn en wij vertellen graag bij welke winkel of leverancier die klant dat voedsel kan kopen om er zelf mee aan de slag te gaan. Op die manier versterken we de band tussen de consument en de producent", aldus Herman.



Een elektrisch aangedreven Citroen HY wordt na Friesland de tweede stap van LekkereTrek in Groningen. Om heerlijk, eerlijk, regionaal en seizoensgebonden straathap te verkopen. Lekker, duurzaam en eerlijk voor mens, dier en natuur.

Voor meer informatie: www.crowdaboutnow.nl/lekkeretrek
Publicatiedatum: