Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BioGro New Zealand benoemt nieuwe CEO

BioGro New Zealand maakt bekend dat het Donald Nordeng naar voren schuift als de nieuwe CEO. Nordeng vervangt Dr Michelle Glogau, die in september opstapte. BioGro omschrijft Nordeng als een doortastende leider met veel ervaring in de biologische sector.
 
Daarvoor was Nordeng CEO van Daabon Organic, en onder meer verantwoordelijk voor grootschalige transport van biologische producten uit Zuid-Amerika naar Japan. Donald Nordeng was bovendien 11 jaar directeur van Ecocert Japan, een volledige dochteronderneming van Ecocert SA - de grootste certificeerder van duurzame ontwikkeling in de wereld.
 


In zijn nieuwe functie zal hij verder bouwen aan belangrijke relaties en partnerschappen met mensen en organisaties die zich inzetten voor Biogro en biologische teelt in Nieuw-Zeeland en de rest van de wereld. Halverwege januari 2015 gaat hij aan de slag.

Voor meer informatie: www.biogro.co.nz
Publicatiedatum: