Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Wij maken echt álles zelf"

Fine Fresh Food tevreden met nieuwe locatie

Tholen - Fine Fresh Food, The Green Takeaway, is verhuisd naar de Korte Houtstaat 14C in Den Haag. Gert Verdonk: "We zijn verhuisd naar een héél leuk straatje dat een beetje verscholen in het centrum van Den Haag ligt. Door dit straatje worden het stadhuis en diverse ministeries met het Plein verbonden. Het Plein heeft veel horeca en de Korte Houtstraat is daar hét alternatief qua keukens en sfeer."



Gert geeft aan dat Fine Fresh Food het enige volledig biologische restaurant is aan deze zijde van het centrum. "Maar als geheel is de Korte Houtstraat echt anders dan
heel veel andere horeca in het centrum, met name het Plein. Daar zitten meer keukens die je best wel vaker ziet, wij maken echt álles zelf. Geen potjes en grootverpakkingen: gewoon terug in de tijd. Naar écht koken. Kortom een aanrader!"



Hij vertelt verder dat Fine Fresh Food onder meer sterk is in slowjuices. "We hebben vier slowjuicers staan voor alle mogelijke sappen in het seizoen én van zo dichtbij mogelijk, inclusief tarwegrassap, en sandwiches van spelt- of einkornbrood. Dit is een zeer oude graansoort, ouder dan spelt en ouder dan emmertarwe. Verder hebben we heerlijke wraps en de meest voedzame lekkere soepen. Bovendien is alles als salade te krijgen. Én alles kan meegenomen worden. Tevens is de doggy bag volkomen normaal aan het worden, gelukkig. We houden niet van voedsel weggooien, of energie verspillen."

Voor meer informatie:

Fine Fresh Food
The Green Takeaway
Korte Houtstraat 14 C
2511 CD Den Haag
070 7533198
06 48785185
info@finefreshfood.nl
www.finefreshfood.nl