Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Je proeft dat dit veel puurder is"

Kenners gefopt met 'biologische' McDonald's-hapjes

McDonalds serveren aan voedselkenners onder het mom van 'een biologisch, nieuw concept'. Je moet het maar aandurven. Sacha en Cédric van 'Lifehunterstv' haalden deze grap uit tijdens de Vakbeurs Foodspecialiteiten (30 september en 1 oktober). De mannen zijn naar de McDonalds gegaan en hebben van de McDonalds-producten culinaire hapjes gemaakt om op de beurs te presenteren. Diverse bezoekers en exposanten liepen in de val. Over de echte klassiekers van McDonald's werd onder meer gezegd: "De smaak is wel heel vol" en "Totaal niet taai". De mensen werd ook gevraagd om het belangrijkste verschil te noemen als je het naast McDonald's zou zetten: "Het is sowieso lekkerder dan McDonald's. Je proeft gewoon echt het verschil, dat dit veel puurder is." en: "Hier zit wel veel meer smaak aan dan bij McDonald's."

De conclusie van Cédric is duidelijk: "Als je tegen mensen zegt dat iets biologisch is, dan is het ook echt biologisch!"

Publicatiedatum: