Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voorkeur voor biologisch bij Food & Juice bar Feel Good

Begin september is in Groningen de Food & Juice bar Feel Good geopend. In de bar in de Oude Kijk in 't Jatstraat serveert ondernemer Anja Wils onder meer smoothies, juices, salades en broodjes. Ook voor het ontbijt kan men bij Feel Good terecht. Gasten kunnen zelf hun ontbijt samenstellen met onder meer granola, vers fruit, yoghurt en superfoods. Alles wordt vers gemaakt en bereid. Op de website meldt Anja dat de ingrediƫnten waarmee ze bij Feel Good werken bij voorkeur biologisch zijn en zoveel mogelijk uit de regio komen. "Naast het aanbieden van gezonde voeding, vinden we het ook belangrijk om maatschappnelijk betrokken te zijn. Zo streven we er onder andere naar om CO2 neutraal te zijn, door rekening te houden met de producten die we inkopen. We vinden het ook zonde om goed voedsel weg te gooien, vraag dus gerust om een 'doggiebag'."



Op maandag tot en met donderdag is het van 17:00 tot 20:00 uur 'Eten Wat de Pot Schaft!'. Dat betekent dat bij Feel Good van maandag tot en met donderdag een vers bereide voedzame maaltijd geserveerd wordt. En vanaf halverwege september kan men ook alle maaltijden afhalen.

Voor meer informatie: www.feelgoodgroningen.nl
Publicatiedatum: