"Het Biohuis begint nu echt te staan. Ook dankzij u"

Eerste Bionext-speldjes uitgereikt

Tholen - Tijdens het Bionext Netwerkevent zijn gisterenmiddag (4 oktober) de eerste Bionext-speldjes uitgereikt. Bionext wil hiermee mensen onderscheiden die heel betrokken en actief zijn bij Bionext en de biologische beweging. De eer was aan Jan Zomerdijk als voorzitter van de VBP, Biohuis-voorzitter Jan Jaap Jantjes en Arjan Nijdam, de voorzitter van de Biowinkelvereniging. De speldjes werden overhandigd door Bionext-directeur Bavo van den Idsert. Het opspelden zelf ging niet helemaal vlekkeloos (zie foto rechts). Bavo: "Het is maar goed dat we de rest van de speldjes gewoon overhandigen anders waren we hier nog wel even bezig."

De drie voorzitters kregen de speldjes overhandigd uit waardering voor de volharding en het doorzettingsvermogen dat de bestuurders getoond hebben in de beginperiode van het Biohuis. "Het Biohuis begint nu echt te staan. Ook dankzij u", waarbij Bavo zich weer naar de zaal richtte. "U hoort ook bij de familie en krijgt dus ook allemaal een speldje bij het verlaten van deze zaal."

Klik hier voor het uitgebreide (foto)verslag van het Bionext Netwerkevent.
 

Bavo van den Idsert en van links naar rechts: Jan Zomerdijk, Jan Jaap Jantjes en Arjan Nijdam.

De binding tussen de bio-boeren, handel en winkels wordt steeds hechter en daarin is de biologische sector echt uniek georganiseerd: als complete keten. Bionext wil feitelijk alle mensen onderscheiden die heel betrokken en actief zijn bij Bionext en de biologische beweging om zo een 'wij-gevoel' te creëren. Voor de Bio-beurs zullen alle leden van Biohuis, VBP en de Biowinkelvereniging hun onderscheiding in de vorm van het speldje van Bionext ontvangen.


Het speldje van Jan Zomerdijk.

Voor meer informatie: www.bionext.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.