Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlanders voor duurzame energie

Zeven op de tien Nederlandse kiezers vinden dat Nederland verplicht meer duurzame energie moet opwekken en meer energie moet besparen. Dit blijkt uit een enquête van TNS NIPO in opdracht van Greenpeace.

Nederland wekt minder hernieuwbare energie op dan andere Europese landen. Onder meer om de afhankelijkheid van Russisch gas te verminderen zou Nederland verplicht moeten worden om meer schone energie op te wekken en meer energie te besparen in industrie, gebouwen en verkeer, volgens de peiling. De enquête is te vinden op www.greenpeace.nl.

U kunt zelf al veel doen aan energiebesparing en opwekking van duurzame energie. Bijvoorbeeld door zonnepanelen te plaatsen, uw huis te isoleren of voor groene stroom te kiezen. Minder dan de helft van de Nederlanders heeft vloerisolatie. Dat is jammer, want uw wooncomfort verbetert er sterk door en ook financieel is het erg interessant: uw investering rendeert alsof u 8 procent rente op een spaarrekening ontvangt.




Publicatiedatum: