Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ook overtreksets van bio-katoen

Sprookjesachtig ecologisch behang met een retro knipoog van Majvillan

Luchtkastelen met draken, uilen en konijntjes. Circusdieren in lieve pastels en vrolijke bomen vol bloemen en rondfladderende vogeltjes. Het behang en beddengoed van MajVillan is een sprookje dat tot leven komt: fris en tijdloos met een knipoog naar vroeger. En nu verkrijgbaar bij Klein & Fijn. Kleine jongens en meisjes dromen vast en zeker weg bij de vrolijke, zachte dessins.

De een wil de kinderkamer inrichten met felle kleuren, terwijl de ander de stijl juist liever wat rustiger houdt. Geen probleem, want MajVillan heeft bij iedere smaak wel een passend behang. Het wordt ontworpen door de Zweedse kunstenares Charlotta Sandberg. Zij baseerde de dessins op haar eigen jeugd en laat de beeldtaal van de jaren '70 en de kinderlijke vreugde tot leven komen op al het kinderbehang. Dieren zoals olifanten en leeuwen komen terug in het Circus Blue behang en boslandschappen met lieve uiltjes, konijnen en kastelen zie je verschijnen op het behang Palace Garden. Deze tafereeltjes zijn volgens Charlotta de perfecte achtergrond voor spelende kinderen en bevorderen de creatieve ontwikkeling. Bijzonder is ook het Cherry Valley behang in het geel, met vrolijke illustraties van bomen, vogeltjes en bloemen.


Links een dekbedovertrekset van biologisch katoen. Rechts ecologisch behang Circus Blue.

Behangen was nog nooit zo eco-vriendelijk

Naast het feit dat het behang van MajVillan er aantrekkelijk uitziet en een kleurrijke basis vormt voor elke kinderkamer, is het ook nog eens goed voor het milieu. Alle producten van MajVillan worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen en productiemethoden en zijn hierdoor vrij van schadelijke stoffen. Daarnaast is het behang ook gemakkelijk aan te brengen. Je hoeft namelijk geen behangplaksel op het behang zelf aan te brengen, maar smeert de muur in met lijm om vervolgens het behang direct op de muur aan te brengen. Ideaal want op deze manier is de kinderkamer in een mum van tijd helemaal kant-en-klaar. Het behang gaat bovendien jarenlang mee en is goed bestand tegen zonlicht, zelfs na een paar jaar zijn de kleuren op het behang nog net zo fris als in het begin.


Dekbedovertrekset Circus Blue.

Complete kinderkamer in stijl

Bij Klein & Fijn kun je dit najaar nog meer MajVillan in slaapkamertjes brengen met het bijpassende beddengoed van het Zweedse merk. De overtreksets zijn gemaakt van biologisch katoen en verkrijgbaar voor 79 euro en een baby dekbedovertrek kost 59 euro. Na het uitkiezen van een MajVillan behang en dekbedovertrek, kun je de rest van de kinderkamer ook bij elkaar shoppen in deze webwinkel. Denk bijvoorbeeld aan leuke figuurampen van Heico en Lapin and Me, ledikantjes en bedden en bijpassende opbergers. Zo krijgt de kamer in een handomdraai een Scandinavische, sprookjesachtige stijl die goed past bij het behang van Charlotta Sandberg.


Dragon Pink behang.

Over Klein & Fijn

Klein & Fijn is absoluut een online adresje om te onthouden als je een babykamer gaat inrichten, een kinderkamer opnieuw wilt stylen of op zoek bent naar een origineel kindercadeautje. Je vindt er de leukste en mooiste merken voor kinderkamers, van warm beddengoed en zachte dekentjes tot stoere muurstickers en vloerkleden. Bij een bestelling vanaf 75 euro is verzending binnen Nederland en Belgiƫ gratis.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: